Nieuws

Nieuw: de Binck turboXL

22 jul 2014

Bij een Binck turboXL is het financieringsniveau en het stop-loss niveau gelijk aan elkaar. Hierdoor is een Binck turboXL ook te verhandelen vlakbij het stop-loss niveau, tegen een zeer lage premie. Daardoor ontstaat een extra hoge hefboom.

In tegenstelling tot andere uitgevers die vaak de term 'BEST' gebruiken heeft BinckBank gekozen voor de toevoeging 'XL'. Deze toevoeging staat voor 'eXtra Leverage'. De Binck turboXL is momenteel beschikbaar op de AEX index en de DAX index.

Een Binck turboXL met een hoge hefboom is een speculatief beleggingsinstrument. De Binck turboXL is dan ook uitsluitend geschikt voor beleggers met een zeer korte beleggingshorizon, die een hoog risico accepteren.

Voor productinformatie en de kenmerken van de Binck turboXL, leest u de brochurehet prospectus en de voorwaarden voordat u in Binck turbo's belegt.