Nieuws

Goede start voor de Binck turbo

12 mrt 2015

BinckBank is op 3 juli 2014 begonnen met het aanbieden van turbo's en turbo's XL. De langere handelstijden en kleine spreads hebben ertoe geleid dat de Binck turbo's uitgegroeid zijn tot een populair product onder Nederlandse turbo beleggers.

Onderstaande tekst komt uit het Jaarverslag 2014 van BinckBank:

The Binck turbos have gotten off to a successful start since their launch in July 2014. The differentiating product features such as tight spreads and longer trading hours have been the main factors in quickly establishing the Binck turbo as the turbo of choice among our active investors. In terms of turnover, this has led to a market share of 53% compared to the leverage products of the other providers. BinckBank also offers turbos from other providers. BNP Paribas relinquishing turbo as a generic name – instigated by proceedings by BinckBank – has been an additional factor in the success. This ensures clarity for private investors and benefits financial education for the entire product group. 

Wij zijn voortdurend bezig met het verbeteren van ons aanbod. Wij hopen dan ook op korte termijn het aanbod in onderliggende waarden uit te breiden.

Wij bedanken alle Binck turbo beleggers!

Binck turbo team