Nieuws

Nieuw: Binck turbo's op Air France - KLM

14 apr 2015

Op uw verzoek breiden we het aanbod uit met turbo's en turbo's XL op Air France - KLM. 

De cijfers
Het aandeel Air France - KLM heeft in de laatste 52 weken een laagste koers van EUR 5,68 laten zien en stond medio vorig jaar op het hoogste punt van EUR 11,92. 

Over Air France - KLM
Air France-KLM is een Frans-Nederlandse multinational onder Frans recht met zijn hoofdkantoor in Roissy-Charles de Gaulle Airport bij Parijs. De fusie van Air France en KLM werd beklonken op 30 september 2003. Er ontstond een geheel nieuwe constructie met aan het hoofd de nieuwe holdingonderneming Air France-KLM bestaande uit de twee luchtvaartmaatschappijen KLM en Air France. De merknamen Air France en KLM worden nog tientallen jaren behouden, totdat ze mogelijk in de toekomst opgaan in één merknaam die bekend moet worden in heel de wereld. Hoewel de nieuwe holding zetelt in Parijs zal de KLM onder Nederlands recht blijven opereren hetgeen voornamelijk van belang is voor het behoud van landings- en overvliegrechten. Als gevolg van de overname, trad de KLM toe tot SkyTeam, een alliantie van samenwerkende luchtvaartmaatschappijen, waar Air France al lid van was.

Wij bieden u graag een zo compleet en aantrekkelijk mogelijk aanbod. Wenst u Binck turbo’s op nieuwe onderliggende waarden? Of heeft u andere tips? Mail het ons!