Nieuws

Nieuw: Binck turbo’s op Daimler

30 sep 2015
Op uw verzoek bieden we per vandaag Binck turbo’s en turbo’s XL aan op Daimler.

Over Daimler
Daimler, voorheen DaimlerChrysler, is een multinational die naast de autoindustrie groot is in de vliegtuigindustrie en in de bankwereld. Het is de naam waaronder de Daimler-Benz-organisatie opereert nadat zij het Amerikaanse Chrysler in 1998 had overgenomen. Daimler AG is via DaimlerChrysler Aerospace AG (DASA) gedeeltelijk eigenaar van European Aeronautic Defence and Space Company (EADS), het moederbedrijf van Airbus, en heeft ook een groot belang van in de Fuso Truck and Bus Corporation, een onderdeel van het Japanse Mitsubishi. Tevens heeft het bedrijf grote belangen in Mitsubishi Motors en heeft het een aantal jaren een aandeel in de Hyundai Motor Company gehad. In 2007 neemt Cerberus Capital Management een belang in Chrysler, hiervoor legt zij 7,4 miljard dollar op tafel. Daimler tak gaat onder de huidige naam verder. Verder is Daimler o.a. bekend van de merken Mercedes-Benz, Maybach, Smart, Chrysler, Jeep en Dodge.

Wij bieden u graag een zo compleet en aantrekkelijk mogelijk aanbod. Wenst u Binck turbo’s op nieuwe onderliggende waarden? Of heeft u andere tips? Mail het ons!