Nieuws

Nieuw: Binck turbo's op ABN Amro

20 nov 2015

Naar aanleiding van de introductie van het aandeel ABN Amro op de Amsterdamse beurs, bieden we per vandaag turbo’s en turbo’s XL aan op het aandeel.

ABN AMRO Group is een bedrijf uit Nederland en heeft activiteiten in de sector financiën. ABN AMRO Group is opgericht in 1720, heeft haar hoofdkantoor in Amsterdam en heeft 22.215 werknemers in dienst. ABN AMRO Group richt zich met haar activiteiten op het bedienen van retail-, private- en corporate banking klanten. Een uitgebreid en compleet pakket aan producten en diensten wordt aangeboden via omnidistributiekanalen waaronder geavanceerde mobiele applicaties en internetbankieren. Het bedrijf is met name actief in Nederland en de rest van Europa. Bekende merken van ABN AMRO Group zijn ABN AMRO Hypotheken Groep, ABN AMRO Pensions, ABN AMRO Verzekeringen, ALFAM, International Card Services, MoneYou, Banque Neuflize OBC, Bethmann Bank, Neuflize Vie, ABN AMRO Clearing, ABN AMRO Commercial Finance, ABN AMRO Lease, ABN AMRO Funding USA LLC en Stater. Onder leiding van de CEO, Gerrit Zalm, heeft ABN AMRO Group in het boekjaar 2014 een omzet van €8,1 miljard en een nettoresultaat van €1,1 miljard gerealiseerd.

Wij bieden u graag een zo compleet en aantrekkelijk mogelijk aanbod. Wenst u Binck turbo’s op nieuwe onderliggende waarden? Of heeft u andere tips? Mail het ons!