Nieuws

Nieuw: Binck turbo’s op Inbev

14 jan 2016

Op uw verzoek bieden we per vandaag Binck turbo’s en turbo’s XL aan op AB Inbev.  

Over AB Inbev:
Anheuser-Busch InBev is de grootste brouwerijketen ter wereld. Het concern heeft haar hoofdzetel in Leuven (België). Het bedrijf ontstond in 1988 onder de naam Interbrew uit een fusie tussen het Leuvense Artois en brouwerij Piedbœuf uit Jupille-sur-Meuse. In 1995 werd het Canadese Labatt's overgenomen. Na een fusie met het Braziliaanse AmBev in 2004, werd het bedrijf omgedoopt in InBev. Door de overname van de grootste Amerikaanse brouwer Anheuser-Busch in 2008 ontstond de grootste brouwerij ter wereld. De naam van het nieuwe bedrijf werd "Anheuser-Busch InBev". Bekende Belgische bieren van deze groep zijn Belle-Vue, Hoegaarden, Hougaerdse Das, Jupiler, Leffe, Piedboeuf, Safir, Stella Artois, Budweiser en Vieux Temps. De groep is ook eigenaar van enkele Nederlandse biermerken, zoals Dommelsch, Hertog Jan en Oranjeboom.

 Wij bieden u graag een zo compleet en aantrekkelijk mogelijk aanbod. Wenst u Binck turbo’s op nieuwe onderliggende waarden? Of heeft u andere tips? Mail het ons!